Vad köper man till en vegan? Tips på veganska presenter

Om du letar efter den perfekta veganska presenten, leta inte längre! Här är tio fantastiska veganska gåvor som kommer att få alla mottagare att le.

En vacker växtbaserad kokbok

Det finns många vackra växtbaserade kokböcker på marknaden, så det borde vara lätt att hitta en som skulle vara en bra present till en vegansk vän eller familjemedlem. Några av våra favoriter är The Oh She Glows Cookbook av Angela Liddon, The Minimalist Baker’s Everyday Cooking av Dana Shultz och Veganomicon av Isa Chandra Moskowitz och Terry Hope Romero.

En uppsättning snygga och hållbara återanvändbara sugrör

Återanvändbara sugrör blir alltmer populära i takt med att människor blir mer medvetna om plastens inverkan på miljön. De råkar också vara en fantastisk vegansk present! Det finns många olika typer och stilar av återanvändbara sugrör tillgängliga, så du bör du kommer att kunna hitta något som din mottagare kommer att älska. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som FinalStraw, Strawesome och Suck UK.

En etisk och miljövänlig väska

En etisk och miljövänlig väska är den perfekta presenten för någon som är medveten om sin påverkan på miljön. Det finns många olika typer av väskor, så du bör kunna hitta en som passar dina behov. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som Ecobags, Baggu och Matt & Nat.

En flaska utsökt ekologisk olivolja

Olivolja är en fantastisk vegansk present eftersom den kan användas på så många olika sätt. Den är perfekt för matlagning, bakning , dressing för sallader med mera. Dessutom är det ett hälsosamt alternativ som säkert kommer att uppskattas av alla mottagare. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som La Tourangelle, California Olive Ranch och Lucini Italia.

En låda med rättvisemärkt choklad.

Choklad är alltid ett populärt val när det gäller gåvor, och det finns många veganvänliga alternativ. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som Green & Black’s, Endangered Species Chocolate och Theo Chocolate.

En kupong för en dag på ett lyxigt spa

För någon som förtjänar att bli lite bortskämd är en kupong för en dag på ett lyxspa den perfekta presenten. Det finns många olika typer av spa det finns många olika behandlingar, så du bör kunna hitta något som din mottagare kommer att älska. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som The Body Shop, Bliss Spa och Aveda. Är din älskade inte så mycket för spa, men du vill ändå ge personen njutning. Ge då bort en sexleksak från Taboo – Satisfyer Pro 2 har växt i populäritet.

En prenumeration på en cruelty-free beauty box

En cruelty-free skönhetsbox är en bra present till någon som älskar att prova nya skönhetsprodukter. Det finns många olika typer av skönhetslådor, så du borde kunna hitta en som passar dina behov. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som Birchbox, Beauty Box 5 och Ipsy.

Ett set med tehanddukar i bambu

Tehanddukar i bambu är en fantastisk vegansk present till någon som älskar att laga mat eller baka. De är slitstarka, absorberande och miljövänlig. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som Bambu, Ecocottons och Good Earth Kitchen.

Ett sortiment av färsk frukt och grönsaker från en lokal bondemarknad

För någon som älskar att laga mat eller äta hälsosamt är ett sortiment av färsk frukt och grönsaker från en lokal bondemarknad den perfekta presenten. På bondemarknader finns vanligtvis ett stort utbud av säsongsprodukter, så du bör kunna hitta något som din mottagare kommer att älska. Vi rekommenderar att du kollar in alternativen från företag som Farm Fresh To You, Imperfect Foods och Full Circle Farms.

En donation till en välgörenhetsorganisation som hjälper djur

Det finns många välgörenhetsorganisationer som hjälper djur, så en donation i mottagarens namn kan vara en bra idé . Några av våra favoriter är Humane Society, ASPCA och PETA.

Detta är bara några idéer för veganska gåvor. Med lite kreativitet borde du kunna hitta något som din mottagare kommer att älska.