Ett modernt och miljövänligt sätt att röka

Det finns massor med olika e-cigaretter och vapes, men det finns även e-pipor som är till för dig som vanligtvis röker pipa men vill försöka sluta med detta.

Vad gör en e-pipa bra?

En bra e-pipa liknar vanlig pipa, inte bara i utseendet men även till känslan. Det räcker ofta inte för din hjärna som är beroende av en viss typ av upplevelse att ha något som påminner om en pipa istället, det måste verkligen likna en pipa för att du på ett smidigt sätt ska kunna ersätta pipan med e-pipan.

Materialet måste alltså vara av trä. En e-pipa som inte är gjord i trä är inte gjord alls på samma sätt som en vanlig pipa och kommer därför inte göra att din kropp tänker på den pipan som du egentligen är beroende av när du röker e-pipa.

En annan aspekt som gör en e-pipa bra är att allt det som behövs för att den ska fungera och gå att använda redan från start följer med (förutom e-juice och så vidare som du såklart behöver köpa separat efter tycke och smak).

Ett exempel på ett krav som du alltid bör ställa när du köper en e-pipa är att det följer med en USB-laddare. Annars går e-pipan nämligen inte att använda och du står där med en elektronisk produkt som inte går att ladda – totalt onödigt!

Slutligen vill vi nämna att det finns tusentals olika butiker som säljer e-pipor och vapes runt om i världen, men alla är inte trovärdiga och en del är mycket tveksamma. Därför vill vi säga att din nya Vaporesso-vejp kan du hitta här om du är ute efter att handla på en trovärdig och ärlig återförsäljare av Vape-produkter.

Den bästa e-pipan 2022

Den bästa e-pipan 2021 är Kamry K1000 Plus E-pipa (3,5 ml, 1000 mAh). E-pipan är perfekt för den som vill byta från tobakscigaretter. Den har en träfinish som till hög grad påminner om inte bara hur en traditionell pips ser ut men även om hur en traditionell pipa känns.

Tanken rymmer 3,5 ml vätskekapacitet och fylls på genom att lossa på topplocket, fylla på e-juicen och dra åt topplocket igen.

Att denna e-pipa uppfyller alla krav på vad som gör en e-pipa bra är tur, eftersom butiken bara har en e-pipa. Och det ser inte mycket bättre ut hos andra återförsäljare heller.

Det är tydligt att Vape-industrin satsar stenhårt på alternativ till de som tidigare rökt men vill börja med vapes istället, men det är precis lika tydligt att de som röker pipa inte har ett lika högt fokus. Utbudet är mindre med andra ord.

Det är såklart tråkigt för dig som idag röker pipa men vill kunna ersätta det med en e-pipa, men tur i oturen är det att Kamry K1000 Plus E-pipa (3,5 ml, 1000 mAh) som enda produkt ändå är värdig av titeln bästa e-pipan 2021 tack vare materialvalet, känslan när man använder e-pipan (känns som en vanlig pipa) och den inkluderade laddaren så att man slipper köpa en laddare separat.